Palvelut

1. Henkilökohtainen lääkeneuvonta
Opastamme sinua oikeassa ja tarkoituksenmukaisessa lääkekäytössä. Etsimme sinulle sekä oman lääkityksesi että Kela-korvauksen kannalta sopivimmat lääkemäärät. Voit saada Kelalta lisäkorvausta lääkekustannuksista, jotka ylittävät vuotuisen omavastuurajan.

2. Lääkkeiden yhteensopivuuden seuranta
Seuraamme automaattisesti lääkkeiden yhteisvaikutuksia ja tarvittaessa otamme yhteyttä hoitavaan lääkäriisi.

3. Reseptien uusiminen
Jos reseptisi kaipaa uusimista lääkärikäyntien välissä, voit tehdä sähköisen reseptin uusimispyynnön apteekissa. Pyyntö käsitellään terveydenhuollossa yleensä kahdeksan päivän kuluessa.
Reseptien uusiminen apteekissamme on maksutonta

4. Kosmetiikkaneuvonta
Henkilökunnassamme on koulutettuja kauneudenhoidon ammattilaisia, joiden kanssa voit varata henkilökohtaisen tapaamisen ja neuvonnan. Opastamme sinulle parhaiten sopivien tuotteiden valinnassa sekä kauden trendeissä. Kysy meiltä henkilökohtaista opastusta myös meikkaamiseen ja ihonhoitoon.

5. Dokumentit ulkomaanmatkaa varten
Reseptilääkkeistä on aina hyvä olla dokumentaatio mukana kun matkustat ulkomaille. Useimmissa tapauksissa lääkärin tulostama potilasohje, tai apteekista saatava englanninkielinen yhteenvetotuloste on riittävä. Yhteenvetotuloste on asiakkaalle ilmainen. Matkustaessasi Schengen-maihin, sinulla tulee kuitenkin olla mukana Schengen-todistus, jos kuljetat mukanasi tiettyjä pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä, psykotrooppisia aineita tai huumausaineita sisältäviä lääkkeitä. Lisätietoa dokumenteista saat apteekistamme ja esimerkiksi Kanta-palvelusta.

6. Tiliasiakkuus
Tiliasiakkuus tulee kyseeseen niille, jotka eivät itse pääse asioimaan apteekissa, vaan lääkeostokset hoitaa omainen tai avustava henkilö. Laskutamme tiliasiakkaitamme kerran kuukaudessa joko e-laskulla, tai suoramaksulla.

7. Lääkejätteen vastaanotto
Vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet luokitellaan ongelmajätteiksi. Voit tuoda lääkejätteesi maksutta apteekkiin josta toimitamme ne edelleen hävitettäväksi asianmukaisella tavalla.

8. Opetusapteekki
Erottajan apteekki toimii farmasian alan opiskelijoiden opetusapteekkina. Myös teknisen työntekijän- tai kosmetologin opintoja suorittavat voivat hakea apteekkiimme harjoittelijoiksi