Tervetuloa Erottajan apteekkiin!

Meiltä saat nopeaa, asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua!

Sijaitsemme Helsingin Stockmannin tavaratalossa, päivittäiskosmetiikan naapurissa, tavaratalon -1A kerroksessa. Liikkuminen apteekissamme on helppoa myös lastenvaunuilla, rollaattorilla ja pyörätuolilla.

Toimitamme reseptilääkkeet nopeasti ja ammattitaidolla. Valikoimaamme kuuluvat lääkevalmisteiden lisäksi mm. laaja valikoima kosmetiikkaa, perusvoiteita, ravintolisiä, täydennysravintovalmisteita, pesunesteitä, suunhoito- ja haavanhoitotuotteita, sekä eläinten hoitotuotteita.

Henkilökuntamme muodostuu korkeasti koulutetuista terveydenhuollon, lääkehoidon, hyvinvoinnin, kauneudenhoidon ja asiakaspalvelun ammattilaisista. He ovat apteekissa sinua varten, valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja neuvomaan sinua matkalla kohti terveempää elämää.

Voit seurata meitä myös instagramissa: erottajanapteekki

Tervetuloa apteekkiin palveltavaksi!

Erottajan apteekin uusi apteekkari

Seppo Oksanen